Sant Jaume s’omple de Fira!

La 29a edició de la Fira Comercial i d’Artesania de Sant Josep, celebrada el passat 17 de març, ha resultat un esdeveniment espectacular, caracteritzat per una diversitat de parades que ha captivat a visitants de tots els racons de la comarca.

La regidora de Cultura, Lourdes Barris, ha destacat la gran varietat de propostes que ha ofert la fira, incloent-hi més de 100 puntaires que van participar a la 23a Mostra, consolidant així la tradició tèxtil de la zona. L’ambient matinal va ser vibrant, amb un ambient festiu que es va reflectir amb la gran participació dels visitants.

D’altra banda, l’exposició de cotxes antics a càrrec de Motor Antic Garrotxa, al carrer Balmes, va captivar l’atenció dels amants del motor i va oferir un toc nostàlgic a la fira.

Un dels moments més esperats va ser la cercavila de la faràndula i el grup dansaire Marboleny, que van donar peu a l’actuació de danses tradicionals i a la inauguració del grup de la gralla de la faràndula a la plaça major.

Les activitats infantils i inflables gratuïts, organitzats a la plaça major, van ser molt ben rebuts per part de les famílies, una iniciativa que ha estat valorada positivament per la regidora Barris.

A la tarda, la música va ser protagonista amb les sardanes a càrrec de la Vila de la Jonquera, a la plaça Major, i l’espectacle infantil a càrrec de Set de So, també a la plaça Major, ambdós gratuïts.

La fira va concloure amb un ball al Centre Cívic amb el grup Llum de Lluna, que va posar un brillant punt final a una jornada plena de diversió i entreteniment.

L’alcalde del municipi, Jordi Cargol, ha agraït la col·laboració de tots els voluntaris i entitats que han participat amb les seves parades per fer possible una fira tan diversa. També ha expressat el seu reconeixement a tots els paradistes, puntaires i visitants que han contribuït al èxit de la Fira de Sant Josep.

Així mateix Cargol ha avançat que l’any vinent, en el marc de la celebració dels 30 anys de la fira, ja s’estan preparant activitats especials i algunes sorpreses per continuar engrandint aquest esdeveniment tan estimat pels veïns i veïnes de Sant Jaume de Llierca i els seus visitants.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de la 29 Fira de Sant Josep