Éxit en la campanya de donació de sang de Sant Jaume 62 donants

Sant Jaume torna a demostrar que és un poble solidari en donacions de sang

Seixanta-dues  persones han participat a la campanya de donació de sang de Sant Jaume de Llierca que es va portar a terme el 24 de gener, en col·laboració amb el Banc de Sang.

Aquesta edició de la campanya de donació de sang al poble ha aconseguit 62 donants: 56 donacions, 6 oferiments i 4 donants per primera vegada., 10 donants de plasma i 1 donant de redmo.

Des de l’organització han fet una valoració molt positiva. “Cal agrair l’esforç dels donants, Banc de Sang, Associació de Donants de Sang de Girona, Federació Catalana de Donants de Sang, a l’ajuntament i especialment als joves que ha ajudar en la logística de la donació”, expliquen els membres de l’organització.

La regidora Lluïs Privat, ha destacat: “Més enllà de la importància que té donar sang, la donació està vinculada a una experiència molt positiva per al donant i que va associada a uns valors d’altruisme, de solidaritat i de generositat que ens identifiquen com a poble.”

Banc de Sang i Teixits
El projecte del Banc de Sang i Teixits Donació de sang i educació per a la ciutadania forma els infants i joves perquè incideixin en el seu entorn sobre la necessitat de donar sang. “Es dirigeix a joves i infants menors de 18 anys i, a més de familiaritzar-los amb el procés de donació, els ajuda a desenvolupar el potencial comunicatiu dels infants i adolescents, participant en una campanya de comunicació en el seu entorn familiar i social, per conscienciar de la importància de donar sang”, afegeix Privat.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de la donació de sang

Clica aquí per veure el vídeo-resum de la donació de sang