Sant Jaume de Llierca rendeix un sentit homenatge a la vellesa

En una jornada plena de respecte, reconeixement i admiració, el municipi de Sant Jaume de Llierca ha rendit un sentit homenatge a la vellesa.

L’acte, organitzat amb gran dedicació i entusiasme per l’Ajuntament, va tenir lloc el diumenge 21 de maig al Centre Cívic i va reunir un total de 100 participants, que van celebrar l’experiència i la saviesa dels membres més grans de la comunitat.

La iniciativa va comptar amb la generositat i el suport de 14 voluntaris compromesos, que van dedicar el seu temps i esforç per assegurar el bon desenvolupament de l’esdeveniment. Aquests voluntaris van ser fonamentals per a l’èxit de l’homenatge, ajudant en l’organització, la rebuda dels assistents i el serviment de les taules.

En aquesta ocasió tan especial, Jordi Cargol, alcalde del municipi explica que “volem expressar el nostre agraïment més sincer a tots els participants, voluntaris i col·laboradors per la seva presència i el seu suport en aquest acte. L’homentatge a la vellesa ha estat una oportunitat per celebrar la riquesa del nostre poble, una ocasió per reconèixer la importància dels membres més vells de Sant Jaume de Llierca i per aprendre d’ells.”

Així mateix, durant l’homenatge es anunciar l’hereu i la pubilla d’enguany han estat Josep Agustí i Rogelia Coromina, dues persones exemplars que encarnen la saviesa, l’experiència i la generositat de la vellesa.

“Aquest títol d’honor és un reconeixement a la seva contribució al creixement i al benestar de Sant Jaume de Llierca” comenta Lourdes Barris, regidora de cultura del municipi.

L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca vol destacar la importància de continuar valorant i respectant els nostres avis i àvies, i anima a la resta de veïns i veïnes del poble a seguir mostrant suport i consideració cap als membres més grans de la societat.

“Les seves històries, el seu coneixement i la seva saviesa són un tresor que enriqueix la nostra comunitat i ens guia cap a un futur millor” indica Jordi Cargol.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de l’Homenatge a la Vellesa 2023