Sant Jaume de Llierca és un destí únic per als amants de les antiguitats i el col·leccionisme

El Mercat d’Antiguitats i Col·leccionisme de Sant Jaume de Llierca, celebrat el diumenge 7 de maig al matí, ha rebut una valoració extremadament positiva per part de visitants, col·leccionistes i expositors. Aquest esdeveniment, que es va convertir en una autèntica festa per als amants dels objectes antics i les peces de col·lecció, ha destacat la vitalitat i l’interès per la història i la cultura al nostre municipi.

El Mercat d’Antiguitats i Col·leccionisme de Sant Jaume de Llierca va reunir una gran varietat d’expositors especialitzats en objectes antics, mobles, llibres, monedes, joies i tota mena de peces úniques i curioses. Els visitants van tenir l’oportunitat d’explorar els estands i descobrir autèntics tresors del passat, establint contacte directe amb experts en antiguitats i col·leccionisme.

Durant la jornada, Sant Jaume de Llierca es va convertir en un autèntic centre de trobada per a apassionats i aficionats a la recerca de peces rares i exclusives. El Mercat va oferir una atmosfera encantadora, amb l’ambientació adequada per transportar els visitants a altres èpoques i connectar-los amb la nostra rica herència històrica.

Els expositors van destacar l’entusiasme i l’interès del públic, que va mostrar un gran coneixement i curiositat per les antiguitats i les peces de col·lecció presentades. A més, l’ambient festiu i acollidor va afavorir l’establiment de converses enriquidores i intercanvis d’informació entre expositors i visitants.

L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca vol expressar el seu agraïment als expositors, visitants i col·laboradors que han fet possible aquesta exitosa edició del Mercat d’Antiguitats i Col·leccionisme.

“Aquest esdeveniment reafirma el nostre compromís amb la preservació del patrimoni històric i cultural de la localitat, així com la promoció del turisme i l’activitat econòmica” comenta Jordi Cargol, alcalde del municipi.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos del Mercat d’Antiguitats i Col·leccionisme de Sant Jaume