Sant Jaume de Llierca dona la benvinguda als nadons nascuts al 2021

Sant Jaume de Llierca dona la benvinguda als nadons nascuts al 2021

Aquest dissabte 2 d’abril s’ha donat la benvinguda a 8 infants nascuts el 2021. Una benvinguda que va servir per donar a conèixer a les famílies els serveis que poden oferir als nadons tant l’Ajuntament com les entitats i equipaments de Sant Jaume de Llierca.

Un total de 8 nens i nenes de Sant Jaume van néixer al llarg del 2021. Nadons als que l’Ajuntament de Sant Jaume va oferir la possibilitat de poder relacionar-se amb les altres famílies en un acte públic i donar a conèixer als seus pares i mares els serveis que els pot oferir tant la casa consistorial com les diferents entitats i equipaments municipals.

L’alcalde de Sant Jaume, Jordi Cargol, va donar la benvinguda a les famílies després de felicitar-les per l’arribada del nou membre a la seves vides, va explicar que “la generació de nous infants a Sant Jaume del 2021 a part d’arribar dins l’emoció les seves famílies ho va fer en un moment complicat a causa de la Covid, amb tot el que implica social i econòmicament”.

Cargol va cloure el seu parlament dient que “ara tenim el repte de oferir a aquests nadons un poble que els cuidi, que es preocupi per ells i del que puguin participar activament per a que se’l sentin seu”

Seguidament Lourdes Barris va llegir un poema dedicat als infants. Per tal de generar vincle entre la natura i els infants nascuts el 2021, des de l’Ajuntament s’ha plantat un arbre per a cada nadó “El nostre compromís amb el medi ambient és clar i per això la raó d’aquest acte de plantar un arbre per cada nou nadó que neix al nostre municipi. Pensem que és important que aquests infants a mesura que vagin creixent siguin conscients de la importància de tenir cura del nostre entorn, i una bona manera és que se’l facin seu, en aquest cas, simbòlicament, amb un arbre” ha explicat Lourdes Barris, regidora del municipi.

Per acabar, Ester Roca, dissenyadora del targetó que es va entregar a cada infant, va explicar la dolçor i sensibilitat de l’entorn natural amb uns dibuixos i texts escrits expressament per aquest esdeveniment.

L’acte va ser conduit per Xevi Pallars a través de diverses cançons interpretades amb violí.

Durant l’acte el mateix alcalde, junt amb Lourdes Barris van fer entrega d’un sonall a cada infant juntament amb un obsequi gentilesa del comerç Ca’l Agustí.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de la festa de benvinguda als nadons nascuts al 2021