Sant Jaume celebra l’acte institucional de la Diada apel·lant al compromís de país

L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca va celebrar el dissabte 11 de setembre, a les 11 h a la plaça de l’Ajuntament, l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya.

La celebració de la Diada va comptar amb la participació de l’alcalde, Jordi Cargol, i diferents regidors de l’equip de govern. L’acte s’inicià amb la lectura del manifest i parlament de l’alcalde. Posteriorment arribà el torn amb la hissada de la senyera, preludi de la música del Cant dels segadors, amb el qual es posà punt final a l’acte institucional de la Diada Nacional.

Així, l’alcalde, en nom de la Corporació i en el seu propi, va proposar que es comparteixi l’essència del missatge de la Diada, perquè és patrimoni i exemple d’una societat de convivència plural, “cal que fem nostre el valors del diàleg, i reafirmem el compromís amb la la llibertat i la justícia”. A més Cargol va afegir que davant de la nova realitat que estem vivint “cal recordar que la història i la identitat del nostre país s’ha construït amb episodis complexes, però els catalans sempre que els hem afrontat amb gran capacitat de lluita, superació i consolidació de noves oportunitats”. 

A causa de l’actual situació sanitària per culpa de la COVID-19, el consistori va adoptar diverses mesures de prevenció per tal d’evitar el risc de contagi. Així doncs, a l’accés a la es controlà l’aforament màxim de les persones.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de la Diada Nacional de Catalunya 2021