Presentaci贸 i celebraci贸 del projecte Warka Water

馃棑Dissabte 3 de febrer
馃挦馃彔Presentaci贸 i celebraci贸 del projecte Warka Water
鈽锔*mat铆*
馃憪馃徑10.00 h Benvinguda a l’era del meandre
馃尶10.30 h Recollida de canyes als Horts del Turr贸s
馃嵔14.00 h Dinar al Turr贸s
馃寵vespre-nit
馃帀馃グFesta Presentaci贸 de Projecte Warka Water
鈴癆 les 20.00 h fins les 2.00
馃幎馃Amb Dj’s, servei de barra i menjar
馃搷Al Centre C铆vic
馃Ф馃У馃Hi haur脿 intercanvi de com fer punts de mitja, cadeneta i altres formes de teixir.

El Warka Water (dissenyat per l’arquitecte Arturo Vittori) 茅s una torre de 8鈥痬 d’al莽ada que es va crear per recollir aigua de l’aire per a poblacions on no arribava l’aigua ni la llum. La proposta que fem, 茅s la d’adaptar aquesta idea al nostre territori i a les nostres capacitats, amb l’objectiu de construir-lo juntes, comprovar el seu rendiment h铆dric, i veure quines aplicacions i usos pot tenir.

Aquest 3 de febrer, explicarem el projecte i farem una jornada-taller de recol路lecta de les canyes necess脿ries per a la construcci贸 d’una estructura l’hiperboloide de 5 m d鈥檃l莽ada. Un hiperboloide 茅s la forma que hem escollit per fer l’estructura. Al vespre, celebrarem, ballarem i compartirem el projecte, disposant un espai per investigar els diferents punts de mitja, de cadeneta o de coix铆, que podrien ser eficients i f脿cils, per teixir la tela, que anir脿 a dins l’estructura conjuntament. 脡s aquesta tela la que recull la rosada i la que condensa la humitat ambiental. La idea 茅s elaborar-la de forma col路lectiva i comunit脿ria entre totes les que vulguin.

La construcci贸 d’aquesta estructura es far脿 durant tota una jornada del dia 6 d’abril, a l’era del meandre (a la zona verda de sota l’escola bressol).

El Festival Meandre, est脿 previst pels dies 24, 25, i 26 de maig! Reserva’t les dates!
Tens inter猫s, idees, dubtes? Vols col路laborar d’alguna forma? Posa鈥檛 en contacte!