Mesures i recomanacions pels joves

Teniu disponible la guia “Com trobar-hi sentit. Consells pràctics per a professionals que treballen amb joves durant el confinament” editada per la Direcció General de Joventut (DGJ), en col·laboració amb l’entitat Salut i Educació Emocional, amb consells pràctics, idees i recursos perquè els i les professionals de joventut puguin acompanyar les persones joves en aquest moment de confinament i mantenir l’equilibri emocional, l’ànim de superació i l’esperit cooperatiu.

També s’ha editat una segona guia “Com trobar-hi sentit. Consells pràctics per a joves durant el confinament” adreçada als i les joves per contribuir a omplir de sentit vital i utilitat personal la situació de confinament i que, més enllà del cop en els aspectes socioeconòmics, també impacten en la salut mental de la gent jove.

Aquests dos recursos se sumen al consultori psicològic en línia que Joventut va obrir la setmana passada al web Confinats.cat.

Pel que fa a l’àmbit educatiu, com segurament sabreu, s’aprova el  nou calendari de les proves d’accés a la universitat en convocatòria ordinària subjecte a l’evolució de la pandèmia.banner-com-troba-hi-sentit2-1232312