Mapa turístic

La regidoria de promoció econòmica i comerç conjuntament amb la de regidoria joventut, esports i turisme han editat una nova versió del plànol de Sant Jaume de Llierca en el qual s’hi inclou de manera molt visual els establiments comercials i serveis del municipi, que estan classificats segons el sector al qual pertanyen. Al mateix temps, també s’hi pot trobar el llistat una relació dels equipaments i serveis municipals.

Aquesta primera edició del document, que compta amb un tirada inicial de 500 exemplars, consta de dues cares a color. A la portada el protagonisme és per l’skyline de Sant Jaume de Llierca i també per l’esglògan “Al cor de la Garrrotxa” on es vol posar èmfasi que el municipi pertany a aquesta comarca. L’interior és el plànol urbà amb els carrers amb el corresponent índex, la ubicació dels principals equipaments municipals conjuntament amb els establiments i els serveis del poble. El mapa utilitza dibuixos per a senyalitzar punts d’interès del municipi com l’àrea de pícnic, la zona esportiva, la llar d’infants, l’escola, l’Espai El Fil, entre altres.

Com a novetat, la contraportada del document proposa visitar els diferents punts naturals i d’interès del municipi a través de la ruta “La Cabra d’Or” amb un mapa molt senzill per tal que les famílies i els infants es pugin orientar a partir de diferents personatges que practiquen vàries activitats relacionades amb l’indret que es visitarà.

En aquest moment, l’ajuntament de Sant Jaume de Llierca, els establiments turístics i els comerços del poble ja disposen d’exemplars del nou plànol i, també es troba publicat al web de l’Ajuntament per tal que tothom qui vulgui se’l pugui descarregar en format pdf.

Xevi Reixach, regidor de Promoció econòmica i comerç, comenta que “és una iniciativa que busca, principalment, fer més visibles tots els comerços i serveis del poble. Tenim una oferta turística, comercial i cultural molt potent i des de l’Ajuntament farem tot el possible per posar-la en valor “. Per altra banda, Joan Soler, regidor de Joventut, esports i turisme afegeix que “amb aquesta nova edició, es realça l’entorn natural del Sant Jaume de Llierca, donant resposta a l’interès creixent per les activitats a l’aire lliure familiars al terme municipal; alhora que es potencia el turisme a la zona”.

Clica aquí per descarregar-te el plànol turístic de Sant Jaume de Llierca

Mapa turístic