Onconit 2024: Un èxit de solidaritat i esforç de poble

L’edició 2024 de l’Onconit ha estat un gran èxit, aconseguint recaptar un total de 3.500€, que han estat destinats íntegrament a Oncolliga Girona. Aquesta jornada solidària ha comptat amb la participació de 150 persones que, malgrat les condicions meteorològiques adverses, van completar el recorregut amb paraigües i capalines, mantenint sempre el somriure als seus rostres.

A l’arribada a la meta, els participants es van trobar amb unes taules parades amb un deliciós sopar sal Centre Cívic gràcies als col·laboradors participants. El sopar va estar amenitzat amb música en directe per en Manelic, creant una atmosfera festiva i acollidora. Al final del sopar, es va celebrar un sorteig de diversos vals i regals gràcies als col·laboradors, incloent esmorzars, plantes, magdalenes i molt més.

Cada participant va marxar cap a casa amb una bossa plena de productes, una manera original i sana de donar les gràcies per la seva col·laboració en aquesta causa tan important.

Pere Roca, regidor de l’ajuntament, va expressar el seu agraïment: “Estem molt orgullosos del nostre poble. La resposta i la participació en l’Onconit 2024 han estat excepcionals. Aquest esdeveniment no només demostra la nostra solidaritat, sinó també la nostra capacitat per unir-nos per una causa comuna.”

Conrad Vila, membre de la Delegació d’Oncolliga de Sant Jaume de Llierca, va afegir: “Vull donar les gràcies a tots els participants i col·laboradors per fer possible l’èxit d’aquesta edició. Els fons recaptats seran de gran ajuda per a Oncolliga Girona en la seva lluita contra el càncer. És gratificant veure com el nostre poble es reuneix per donar suport a una causa tan noble.”

L’Onconit 2024 ha estat una jornada memorable que reflecteix l’esperit de solidaritat i la força de Sant Jaume de Llierca. A tots els que han participat i contribuït a aquest esdeveniment, els agraïm de tot cor.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de l’edició Onconit 2024