Mercat d’antiguitats i col·leccionisme

1.000 m2 d’antiguitats i col·leccionisme a Sant Jaume de Llierca

1.000 m2 serà l’espai que ocuparà el mercat d’antiguitats i col·leccionisme que se celebrarà per tercera vegada el diumenge dia 13 de novembre al matí al polígon Poliger de Sant Jaume de Llierca.

Els visitants i possibles compradors hi trobaran mobles antics i d’època, eines de pagès i de bosc, utillatges de la casa i estris de cuina de l’àvia, llibres i discos de vinil,…etc. A més de minerals, segells, postals i monedes de col·lecció.

Els 25 antiquaris i brocanters participants son reconeguts professionals del sector de la Garrotxa i tot Catalunya.

“ Apostem conjuntament amb l’organització per recuperar un mercat de nivell, on hi ha productes de qualitat venuts per professionals i defugint dels nombrosos mercats de segona mà” explica un dels antiquaris participants.

“És important que la gent vegi que darrere els antiquaris i els col·leccionistes hi ha una feina artesana i que es poden recuperar objectes que fins i tot formen part del patrimoni familiar, alguns amb un gran valor històric”, ha assegurat Xevi Reixach, regidor de Promoció Econòmica..

Aquesta Fira s’està convertint un punt de referència dins la comarca. “Vam començar per una mostra modesta el passat mes de novembre de l’any passat, però gràcies a l’empenta dels professionals ha anat creixent i n’estem segurs que serà un impuls pel nostre poble”, ha comentat Reixach.

Tant és així que el restaurant Gemma del polígon obrirà de manera especial aquest diumenge per tal d’oferir menjar i begudes des de primera hora els seus serveis a expositors i visitants.

Cal comentar que també hi ha un gran espai d’aparcament gratuït pels visitants.