L’espectacle de Playback “Surti com surti” triomfa a Sant Jaume de Llierca

La passada tarda del dissabte 13 de maig, els veïns i visitants de Sant Jaume de Llierca es van reunir en una nit plena de diversió i entreteniment al gaudir de l’espectacle de playback “Surti com surti”, dut a terme pel casal de la gent gran de Sant Joan les Fonts. L’ambient de simpatia i rialles va omplir el recinte, creant una atmosfera de festa inoblidable.

L’actuació va tenir lloc al Centre Cívic de Sant Jaume de Llierca, on un púbic entregat es van congregar per veure el talent i l’alegria dels membres del casal de la gent gran de Sant Joan les Fonts. Amb una gran varietat de cançons populars i coreografies fascinants, els intèrprets van oferir una exhibició increïble de sincronització, energia i diversió.

Des del primer moment, el públic es va mostrar entusiasmat i ple de ganes de passar una vetllada divertida. Les interpretacions de les cançons més icòniques de diferents èpoques van captivar l’audiència, que no va poder evitar ballar i cantar junts. La simpatia dels artistes va ser contagiada a tots els assistents, creant una connexió especial entre l’escenari i la platea.

El casal de la gent gran de Sant Joan les Fonts va demostrar un talent indiscutible i una passió per l’art del playback que va transcendir en cada moment de l’espectacle. L’entrega i la dedicació dels membres del grup van ser evidents, i la seva professionalitat va ser aclamada per tots els presents.

“Estem encantats de com va sortir l’espectacle ‘Surti com surti'”, va comentar Lourdes Barris, regidora de Cultura de Sant Jaume de Llierca. “El casal de la gent gran de Sant Joan les Fonts ha ofert una tarda meravellosa plena de ritme, alegria i simpatia. Volem agrair-los per haver compartit el seu talent al nostre poble”.

Aquest espectacle de playback no només va entretenir el públic, sinó que també va demostrar la importància de la participació activa dels adults majors en l’àmbit cultural de la comunitat. El casal de la gent gran de Sant Joan les Fonts ha estat un exemple clar de com el talent i l’entusiasme poden transcendir les barreres generacionals i crear moments únics de diversió i felicitat per a tothom.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de l’espectacle de playback “Surti com surti”.