L’Espardenyada de Sant Jaume torna trepitjant fort!

Sant Jaume de Llierca va celebrar aquest dissabte passat l’Espardenyada, una cursa que passa per corriols i camins de Sant Jaume de Llierca i municipis dels voltants i que es va fent gran a cada edició.

Enguany vora de 300 esportistes, entre caminadors i corredors van superar totes les xifres d’anys anteriors. Destaca el fet que un gran nombre de d’assistents veien de la comarca i, també, alguns de la província de Girona.

Els Estaiats, organitzadors de la curs, agraeixen a l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca, a tots els col·laboradors i als nombroses voluntaris que van dissenyar el recorregut, senyalitzar els camins i encarregar-se de L’avituallament per fer que els participants gaudissin d’una bona cursa.

A més a més, en acabar, tots els participants van poder gaudir d’un típic esmorzar garrotxí: pa amb tomàquet i botifarra per a recuperar les forces.

La valoració ha estat molt positiva per part del organitzadors i ja hi ha nova data per a fer propostes destinada a organitzar una nova edició.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de l’Espardenyada 2022