La volta a Girona de ciclisme júnior i cadet viu una jornada intensa a Sant Jaume de Llierca

Sant Jaume de Llierca ha acollit amb èxit una etapa crucial de la Volta a Girona – Gran Premi Diputació, una xallenge amb tres proves que és una de les grans cites de l’any per a les categories júnior i cadet.

La competició va començar el dissabte 29 d’abril amb el Trofeu Agullana, en una jornada que va ser seu del Campionat de Catalunya júnior masculí i va coronar a Adrià Pericas (Europa-Tadesan-Bluepower) com a campió de Catalunya de la categoria. Diumenge, la prova viuria una jornada intensa a Sant Jaume de Llierca i per dilluns quedava el GP Vila de Ripoll, que finalment s’havia de modificar i es convertia en una cronoescalada fins a Vallter 2000.

Aquesta competició ciclista de renom ha posat en relleu la importància de Sant Jaume de Llierca com a destinació per a esdeveniments esportius d’alt nivell.

La celebració d’aquesta etapa ha suposat una gran oportunitat perquè els joves ciclistes cadets demostrin les seves habilitats i talent sobre les vies de Sant Jaume de Llierca, coneguda per la seva orografia única i paisatges pintorescs, entre ells destacava el dorsal número 3, l’Aran Boix, veí del poble que va participar en la competició.

Els ciclistes han tingut l’oportunitat de competir en un entorn que combina el repte esportiu amb la bellesa natural, creant un escenari espectacular per a l’esport i l’espectacle.

L’etapa a Sant Jaume de Llierca ha estat una de les més esperades del Gran Premi de la Diputació, ja que els participants han hagut de superar desafiaments tècnics i físics exigents. El recorregut, dissenyat amb cura, ha posat a prova les habilitats dels joves ciclistes, mentre que els espectadors han pogut gaudir d’un autèntic espectacle esportiu en viu.

La presència d’aquesta important competició ciclista a Sant Jaume de Llierca ha suposat un impuls per a la promoció de l’esport i el turisme en aquesta localitat. Els visitants i els habitants locals han tingut l’oportunitat d’apreciar les meravelles naturals i culturals d’aquesta zona, alhora que han presenciat una competició de primer nivell.

L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca vol expressar el seu agraïment a tots els participants, els espectadors i els col·laboradors que han contribuït a l’èxit d’aquest esdeveniment. Aquesta etapa del Gran Premi de Ciclisme de la Diputació a Sant Jaume de Llierca ha demostrat la capacitat de la localitat per acollir esdeveniments esportius destacats i posar en valor els seus atractius únics.

Així mateix, volem agrair a la Diputació per la seva confiança en Sant Jaume de Llierca com a seu d’una etapa d’aquest prestigiós esdeveniment ciclista. La seva col·laboració i suport han estat fonamentals per a l’èxit d’aquesta jornada esportiva.

“Sant Jaume de Llierca es consolida com una destinació de referència per a l’esport i el turisme, gràcies a esdeveniments com el Gran Premi de Ciclisme de la Diputació” explica Jordi Cargol, alcalde del municipi.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de la 4a Volta a Girona