Abril

  • 25 d'abril - Repartiment de mascaretes de roba a tots els infants i joves del poble

    L’alcalde i tots els regidors i regidores de l’ajuntament de Sant Jaume de Llierca han repartit aquest dissabte al matí “casa per casa” mascaretes per a tots els infants i joves fins a ESO del poble.

    La proposta s’ha fet coincidint amb l’entrada en vigor aquest diumenge del permís de sortida dels menors de 14 anys.

    Aquesta acció promoguda per l’ajuntament de Sant Jaume de Llierca ha tingut el suport de les cosidores del poble. Tan bon punt es va començar a parlar de la possibilitat de permetre que els infants poguessin sortir al carrer, l’ajuntament i les voluntàries es van coordinar per fer mascaretes infantils amb colors més vius per a la canalla del poble.

    Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca, “des d’aquí volem agrair a totes les persones que ens han ajudat al fet que tots els infants tinguin la seva mascareta”. Afegeix “som un poble que treu el millor de si mateix en situacions excepcionals com la que vivim”.

  • 23 abril - Sant Jordi

    Aquest any ha estat un Sant Jordi diferent, però no menys especial. Molts de vosaltres ens heu fet arribar missatges i trucades per agrair-nos el detall.

    Només us podem dir que estem molt contents de la rebuda de la iniciativa i que no ens cansarem de donar-vos les GRÀCIES a tots vosaltres, pel gran esforç que esteu fent de quedar-vos a casa.

    Tal com diu el punt de llibre “Allò important no és estar junts sinó units. Hi som i fem el jardí més bonic del món: Sant Jaume”!

    Aviat ens abraçarem! Aviat ens veurem!