Juliol

 • 7 de juliol - Sant Jaume de Llierca, poble solidari en donacions de sang

  鈥淪ant Jaume de Llierca, poble solidari en donacions de sang鈥, amb aquest esl貌gan es consolida la donaci贸 de sang d鈥檃quest dimarts 7 de juliol on han passat 58 donants.

  El Banc de Sang i Teixits en col路laboraci贸 amb l鈥橝juntament de Sant Jaume de Llierca agraeix la participaci贸 dels 58 donants que van fer la donaci贸 de sang aquest dimarts 7 de juliol a la unitat m貌bil instal路lada al Centre C铆vic del poble.聽

  Del total de donants, 51 van poder fer-ho, 7 foren oferiments.

  Cal agrair, tamb茅, la col路laboraci贸 a l鈥橝ssociaci贸 de Donants de Sang de Girona, a la Federaci贸 Catalana de Donants de Sang, a tot el Club de F煤tbol Sant Jaume, a l鈥橢scola Les Escomes, a l鈥橢scola Bressol El Petit Lledoner, al Grup de Joves i, especialment al Joan, la Teresa i fam铆lia, ajuda imprescindible per al bon funcionament de la recollida.

  脡s molt important anar a donar sang ja que despr茅s de la crisi sanit脿ria cal que els quir貌fans i centres hospitalaris estiguin plens de reserves鈥 comenta Lourdes Barris, regidora de l鈥橝juntament de Sant Jaume. 鈥Volem que Sant Jaume encara sigui m茅s solidari amb les donacions de sang鈥 afegeix Barris.

  46bc123c-6206-4b82-b625-22d492b88f9f

 • 1 de juliol - Els infants de Sant Jaume de Llierca gaudeixen del casal d鈥檈stiu del poble

  Malgrat les incerteses del moment generades per la crisi del Coronavirus, la participaci贸 del casal d鈥檈stiu de Sant Jaume de Llierca 茅s tot un 猫xit.

  28 infants participaran durant 5 setmanes en diverses activitats que combinen estils i formats, com ara tallers, jocs, gimcanes o sortides, on es prioritza els espais exteriors i el contacte amb la natural. En s贸n exemple activitats com tallers de rob貌tica, piscina, excursions, entre d鈥檃ltres.

  El casal d鈥檈stiu del poble ha obert les seves portes aquest mes de juliol amb una proposta d鈥檃ctivitats adaptada a les actuals mesures d鈥檋igiene i seguretat per tal de garantir la prevenci贸 davant el Coronavirus.

  Aquestes activitats estan destinades principalment a infants de P3 a 1r d鈥橢SO, amb l鈥檕bjectiu de treballar l鈥檜nivers i la sostenibilitat i, conjuntament, oferir espais adecuats i segurs de lleure, de relaci贸 entre iguals, on poder respondre a necessitats d鈥檕ci i gesti贸 emocional dels infants.

  Lourdes Barris, regidora de l鈥檃juntament de Sant Jaume de Llierca destaca聽聽鈥渓a聽 gran predisposici贸 i col路laboraci贸 en tot moment de les fam铆lies鈥. Barris afegeix que 鈥渄es de l鈥檃juntament creiem que 茅s de necessitat vital pels infants poder participar en aquest casal d鈥檈stiu, per aquest motiu hem destinat una partida extraordin脿ria perqu猫 es port茅s a terme鈥.

  3312b139-c5b4-4512-8060-a54a40a439f5 bcdd1cbb-7979-46fa-a581-48b7a81a74d8 50ef1ca4-69ef-4005-9ad9-856ce3f468d5