Abril

 • 25 d'abril - Repartiment de mascaretes de roba a tots els infants i joves del poble

  L鈥檃lcalde i tots els regidors i regidores de l鈥檃juntament de Sant Jaume de Llierca han repartit aquest dissabte al mat铆 鈥渃asa per casa鈥 mascaretes per a tots els infants i joves fins a ESO del poble.

  La proposta s’ha fet coincidint amb l’entrada en vigor aquest diumenge del perm铆s de sortida dels menors de 14 anys.

  Aquesta acci贸 promoguda per l鈥檃juntament de Sant Jaume de Llierca ha tingut el suport de les cosidores del poble. Tan bon punt es va comen莽ar a parlar de la possibilitat de permetre que els infants poguessin sortir al carrer, l’ajuntament i les volunt脿ries es van coordinar per fer mascaretes infantils amb colors m茅s vius per a la canalla del poble

  Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca, 聽鈥渄es d鈥檃qu铆 volem agrair a totes les persones que ens han ajudat a qu猫 tots els infants tinguin la seva mascareta鈥. Afegeix 鈥渟om un poble que treu el millor de si mateix en situacions excepcionals com la que vivim鈥.

  Clica aqu铆 per veure l’脿lbum de fotos d’infants, joves i fam铆lies amb mascaretes

 • 23 abril - Sant Jordi

  Aquest any ha estat un Sant Jordi diferent, per貌 no menys especial. Molts de vosaltres ens heu fet arribar聽missatges i trucades聽per agrair-nos el detall.

  Nom茅s us podem dir que estem molt contents de la rebuda de la iniciativa i que no ens cansarem de donar-vos les GR脌CIES a tots vosaltres, pel聽gran esfor莽 que esteu fent de quedar-vos a casa.

  Tal com diu el punt de llibre “All貌 important no 茅s estar junts sin贸 units. Hi som i fem el jard铆 m茅s bonic del m贸n: Sant Jaume”!

  Aviat ens abra莽arem! Aviat ens veurem!

  脌lbum de fotos del repartiment de roses i punts de llibres, junt amb les mostres d’agra茂ment dels ve茂ns de Sant Jaume