Gener

 • 21 de gener - Donaci贸 de Sang

  鈥淪ant Jaume de Llierca, poble solidari en donacions de sang鈥, amb aquest esl貌gan es consolida la donaci贸 de sang d鈥檃quest dimarts 21 de gener on han passat 68 donants.

  El Banc de Sang i Teixits en col路laboraci贸 amb l鈥橝juntament de Sant Jaume de Llierca agraeix la participaci贸 dels 68 donants que van fer la donaci贸 de sang aquest dimarts 21 de gener a la unitat m貌bil instal路lada al Centre C铆vic del poble.

  Del total de donants, 60 van poder fer-ho, 8 foren oferiments i 5 persones van fer la seva donaci贸 per primera vegada.

  Cal agrair, tamb茅, la col路laboraci贸 a l鈥橝ssociaci贸 de Donants de Sang de Girona, a la Federaci贸 Catalana de Donants de Sang, a tot el Club de F煤tbol Sant Jaume, a Pere Ribas i, especialment al Joan, la Teresa i fam铆lia, ajuda imprescindible per al bon funcionament de la recollida.

  Pere Ribes, comentarista esportiu invident i els jugadors del C.F. Sant Jaume valoren molt positivament l鈥檈xperi猫ncia d鈥檃judar a la crida perqu猫 la gent an茅s a donar sang.

  脡s molt important anar a donar sang ja que despr茅s de les festes nadalenques els quir貌fans i centres hospitalaris tornen a estar a ple rendiment i molts pacients necessiten transfusions de sang鈥 comenta un jugador del CF Sant Jaume. 鈥Aquest any vam fer un v铆deo perqu猫 la gent s鈥檃nim茅s a venir. Ja tenim moltes idees de cares a l鈥檃ny vinent. Volem que Sant Jaume encara sigui m茅s solidari amb les donacions de sang鈥.

  200121_Donarcio-Sang1

  200121_Donarcio-Sang2

  c0c24568-127f-45c2-b7c5-8b302c450205

  f71cfa37-e3e2-455e-9512-275fbfbe1465

 • 5 de gener - Reis Mags

  Sant Jaume de Llierca va tornar a sortir al carrer, diumenge 5 de gener, per rebre Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Com sempre, els voluntaris de la Cavalcada de Reis del poble van fer una excel路lent feina perqu猫 la visita de Melcior, Gaspar i Baltasar a la nostra vila fos un 猫xit.

  Els reis Mags es van passejar dalt de les seves carrosses pels carrers del centre del poble i, al final del recorregut, van saludar els assistents, on l’alcalde els va lliurar les claus de la vila perqu猫 poguessin deixar els regals a tots els nens i les nenes de Llavaneres. Una nit m脿gica, sens dubte, per als m茅s petits de la casa…

  L’alcalde de聽Sant Jaume de Llierca,聽Jordi Cargol, vol agrair en nom del consistori la tasca portada a terme per tots els voluntaris聽de la聽Cavalcada de Reis.聽

  cf593b86-69cb-475e-a813-379d34492f34

 • 3 de gener - Carter i carboner reial

  A Sant Jaume de Llierca, el passat 3 de gener va arrinar el carter reial uns dies abans que SSMM els Reis d’Orient acompanyat del carboner reial.

  Per celebrar la seva arribada, es va preparar un taller de fanalets perqu猫 tots els nens i nenes del municipi puguin tenir el seu聽fanaletper anar a esperar Ses Majestats d鈥橭rient i il路luminar-los l鈥檃rribada la Nit de Reis.

  En acabat, tothom va poder menjar xocolata i melindros.

  IMG-20200103-WA0024