FESTA MAJOR 2018

Estimats veïns i veïnes, un any més arriba la Festa Major, tan esperada per tots nosaltres perquè seran dies de passar-ho d’allò
més bé.

És tot un privilegi viure a Sant Jaume, per moltes coses i perquè ens permet gaudir de la millor festa popular que es fa a la comarca. Ho dic amb total convenciment, és una gran festa! Coneixedor que tots vosaltres ja fa dies que teniu reservats els dies a l’agenda, ja sigui per quedar amb els amics i fer el sopar de festa, o estar amb la família i fer el dinar de Festa Major, o per anar a ballar a la plaça, o per participar a la cercavila de la faràndula, o simplement per anar de gresca a qualsevol de les activitats preparades per aquests dies. Perquè la Festa Major és això, és estar amb la gent que més estimes, família, amics, tots junts per riure i ballar .

Les festes majors representen les tradicions i els costums del nostre país, de Catalunya, del nostre poble, és una extraordinària manera de reivindicar el nostre fet diferencial, la nostra identitat, i amb les nostres festes exercim el nostre dret a ésser i el nostre dret a decidir quina cultura i societat volem.

Podeu consultar la programció clicant sobre la imatge .

Bona festa a tots i totes !!

 

portada