Els Reis d’Orient omplen d’il·lusió i màgia els carrers de Sant Jaume de Llierca

Els reis Melcior, Gaspar i Baltasar, van tornar a Sant Jaume de Llierca carregats d’il·lusió, bons desitjos i molts regals. La Cavalcada dels Reis d’Orient va començar a les 7 de la tarda, i ha estat formada per diverses carrosses que han recorregut diferents carrers del poble. La comitiva reial i tot el seu seguici ha estat possible gràcies a la participació d’unes 100 persones, doncs Ses Majestats necessiten ajuda quan arriben al poble.

Enguany cal destacar la renovació dels trons de Ses Majestats, que han lluït més que mai en una plaça major omplerta de gom a gom.

Com és habitual l’alcalde va entregar la clau de Sant Jaume a Ses Majestats i, els Reis van poder  adreçar unes paraules als nens i nenes.

En la seva intervenció l’alcalde ha recordat que hi ha criatures que no han pogut gaudir de les festes perquè als seus països hi ha guerres i ha assegurat que els nens i nenes del poble tenen un cor immens, una gran estima pel Planeta i que són la generació que treballarà perquè els adults els deixin un món millor. També ha agraït a totes persones i entitats que ajuden a que Ses Majestats tinguin la millor rebuda al nostre poble.

Els Reis s’han dirigit a les nenes i nens de Sant Jaume de Llierca i els han assegurat que aquesta nit repartiran  alegria, il·lusió, felicitat i molts regals. Els han demanat que comparteixin les joguines i que respectin la diversitat. Finalment els han instat a sopar i a dormir aviat per poder començar a fer la seva feina ben aviat.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos i vídeo de la cavalcada dels Reis d’Orient de Sant Jaume de Llierca