La mainada de Sant Jaume de Llierca ha celebrat el carnaval matiner de la Garrotxa

Centenars de nens i nenes van participar el dissabte 11 de febrer a la rua pels carrers dels poble així com a l’espectacle infantil a càrrec del grup “Els Farsants”

Aquest dissabte 11 de febrer ha arribat una de les celebracions més esperades pels nens i nenes del poble, el carnestoltes. La festa, pensada especialment pels més menuts, l’organitza l’AFA Les Escomes amb col·laboració amb l’Ajuntament.

Així ho ha recordat la regidora de participació ciutadana, Maria Vila: “Des de fa uns anys, que gràcies a l’AFA Les Escomes apostem fortament pel carnaval pensat per als nens i nenes. Per això, aquest dissabte la mainada han estat gaudint d’activitats adreçades especialment a ells, on la gent ve amb la canalla disfressada per gaudir amb tota la família”

A 2/4 de 5 va començar la rua la disbauxa carnavalera pels carrers del poble acompanyats per la xaranga i la faràndula del poble. A l’escenari del Centre Cívic hi hagués amb un espectacle d’animació i un ball per als més petits a càrrec del grup Els Farsants. Així, durant una bona estona s’han ofert danses i coreografies musicals, balls de tot tipus d’estils i cançons per gesticular, cantar i escoltar, amb un marcat caire carnavalesc.

Per a recuperar forces s’ha ofert un berenar de franc per a tothom qui n’ha volgut

Segons l’AFA Les Escomes “Hem emplenat el poble de colors i xauxa. La mainada ha compartit jocs i cançons a l’hora que podia lluir amb la seva disfressa.” “Ha estat un dia molt bonic” afegueixen.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos del Carnestoltes infantil de Sant Jaume de Llierca