CAMPANYA “JO M’APUNTO A UN POBLE NET”

Sant Jaume de Llierca ha engegat, des de la Regidoria de Medi Ambient, una campanya de sensibilització amb el nom “Jo m’apunto a un poble net”.

Ja fa temps que trobem moltes caques de gos pel carrer, a qualsevol lloc, fins i tot davant de portals, parcs municipals i a l’entrada de l’escola. La culpa no és de l’animal: ells no són culpables de l’incivisme dels amos. Tota la responsabilitat és de qui no recull els excrements.

Per canviar aquests fets irresponsables, s’engega una campanya que pretén informar la població  de l’obligació de recollir els excrements de gos o qualsevol animal de companyia en tot el nucli urbà. També es vol informar tots els propietaris de les obligacions que tenen  envers la seva mascota a l’hora de passejar-la pel municipi.

L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca ha dit prou i per aquest motiu iniciarà els procediments sancionadors que facin falta perquè els amos que no compleixin les seves obligacions siguin sancionats amb una multa de fins a 400 €, tal com especifiquen les ordenances municipals.

Durant el mes de maig l’Ajuntament obsequia els amos de gossos i altres animals de companyia amb un dispensador de bosses perquè recullin correctament els excrements. Amb aquest obsequi volem que tots els amos de gossos disposin de bosses en tot moment per recollir els  excrements i llençar-los a les papereres municipals.

Ens apuntem a un poble net. Jo m’apunto a un poble net. I tu?

CONSULTA L’ORDENANÇA AQUÍ

 

flyer davant