Sant Jaume gaudeix de Festa Major!

La Festa Major de Sant Jaume de Llierca 2024 ha culminat amb gran èxit, reunint a centenars de persones en un esdeveniment que ha destacat per la seva diversitat d’activitats, la participació massiva i l’ambient festiu. L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca vol agrair a tots els implicats en l’organització i desenvolupament de la festa per la seva dedicació i compromís.

La celebració va arrencar el dimecres 24 de juliol amb una Nit d’Humor, protagonitzada pel Xou d’Improvisació de la companyia Del Gremi. La Plaça Major es va omplir de rialles i bon humor, marcant l’inici d’una sèrie d’actes que van mantenir l’entusiasme del públic durant tots els dies.

El dijous 25 de juliol, el dia va començar amb una cercavila de la faràndula del poble amb la faràndula musical de gralles acompanyats de la Cobla Rossinyolets des de la Plaça de l’Ajuntament fins a l’església, seguida d’un ofici solemne acompanyat per la música de la Cobla Rossinyolets. La tradicional cercavila amb els gegants i la faràndula va omplir els carrers de color i alegria, mentre que a la tarda, les sardanes i el concert de l’Orquestra Internacional Maravella van animar els assistents. A la nit, es va celebrar el ball de Festa Major, durant el qual es van proclamar l’Hereu i la Pubilla 2024, Iu Passoles i Júlia Massegur.

El divendres 26 de juliol va estar dedicat als més petits i als joves. El concurs infantil de dibuix, el ball de la faràndula i diverses activitats per a joves van omplir la tarda de diversió. La Nit Jove va ser un dels punts àlgids, amb actuacions de Santa Mandra, Pelukass i DJ Capde Show, que van convertir la Plaça Major en una pista de ball fins a la matinada.

El dissabte 27 de juliol, la festa va continuar amb l’espectacle infantil de Pentina el Gat. A la tarda, es va celebrar el trofeu exel·lentísssim Ajuntament de Sant Jaume de Llierca amb un partit entre els benjamins del CF Sant Jaume i l’UE Olot. La nit va seguir amb la Nit de Sant Jaume, amb actuacions de Disco L’Envelat, l’Orquestra Maribel i DJ Animal Show, que van mantenir l’ambient festiu.

El diumenge 28 de juliol, les atraccions infantils gratuïtes van ser l’atracció principal per als més petits, mentre que a la tarda, el ball al Centre Cívic va posar el punt final a una festa major inoblidable.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de la Festa Major de Sant Jaume 2024